Для початківців, хто прагне кухнею, й не хоче мати справу з хаос серед своїй кухні!

If it's not related to Notes From Magic, it goes here.
Post Reply
LenoraKiz

Для початківців, хто прагне кухнею, й не хоче мати справу з хаос серед своїй кухні!

Post by LenoraKiz »

Мені хочеться розповісти пригодою, яка сталася у мене попереднього тижня, і це було.... Моя принцеса вимовила бажання, аби я створила дещо неймовірно красиве на день народження. Ваша героїня, звичайно, почала шукати ідею на просторах інтернеті і отримала несподіванку. Промучилася цілісних півтора години, стрибаючи з блогу на черговий кулінарний портал! Деякі рецепти були надто складні, інші варіанти - зі справжніми дорогими інгредієнтами, треті - з масою спонсорських посилань. Але потім я мені спало на думку про існування цей дивовижний сайт й за п’ять хвилинок вишукала - прекрасний рішення! Варіант став так детальним, що в результаті навіть ще дуже молода юна кулінарка несподівано змогла своїй мамі стати справжнім підручним. В результаті наша команда приготували ніби з журналу торт, і він був визнаний справжнім відкриттям вечора. Зараз кожна мої тепер зацікавлені подруги питають: "Яким чином я відкрила настільки чудовий варіант?"
Блог
Post Reply