Мені хочеться відкрити вам смішною ситуацією, яка пригодилася зі мене того самого тижня, і це було.... Моя принцеса попросила, щоб як кулінарний експерт спекла дещо особливе на її свята. Ваша героїня, звичайно, почала гортати рецепт у мережі і – уявіть!. Промучилася аж півтори години, і це ще щастя!, переходячи з блогу у бік другий сайт! Перші рецепти здавалися занадто складні, інші варіанти - з екзотичними інгредієнтами, решта - із масою спонсорських посилань. Та ось як грім серед ясного неба я пригадала про сей чудовий сайт й просто за п’ять хвилин, і це факт! відкрила - ідеальний рецепт! Рецепт став так детальним, що в результаті навіть моя ще дуже молода доця здолала своїй мамі взяти участь. Наприкінці ми разом спекли дивовижний кулінарну феєрію, що перетворився на головним успіхом святкового столу. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої сусідки цікавляться: "На якому сайті я вишукала такий собі просто бомбезний варіант?"
Каталог рецептів
Для початківців, які намагається приготуванням страв, а не може зрозуміти плутанину у кухонній зоні!
- CarolMeeni